miercuri, octombrie 23

Schimbările de la județ pot influența și Tecuciul?

APOCALIPSA PNL GALAȚI: BĂIEȚAŞU DIN TECUCI ÎȘI FACE INTRAREA ÎN RING?

Un cataclism politic s-a abătut asupra PNL Galați, zguduind din temelii organizația care, sub povara rezultatelor dezastruoase de la alegerile din 9 iunie, și-a pierdut busola. De la centru, s-a decis că e nevoie de o schimbare radicală, așa că George Stângă a fost trimis la colț să-și numere greșelile, în timp ce Nicoleta Pauliuc, senatoarea născută la Tecuci, a fost aleasă să pună biciul pe organizația județeană pentru marile bătălii care urmează.

Cine s-ar fi gândit că Tecuciul va da un tutore pentru obraznicii amatori de politică din PNL Galați?

Întrebarea pentru tecuceni este dacă primarul Lucian Gegi Costin ne va lăsa semn în autogara și va pleca cu bolidul sau spre parcarea conducerii județene sau direct spre Parlament. Visele de mărire nu sunt o noutate pentru el, iar oportunitatea pare să fie la un pas distanță.

Există și precedentul! Laurențiu Gâdei, fostul primar al Târgului Bujor, a câștigat alegerile locale din 2020 cu promisiuni dulci și a plecat apoi spre Parlament, lăsând orașul și pe cei care l-au ales să se descurce singuri. De ce n-ar urma și Costin același traseu, mai ales când parlamentarii par să trăiască la “Bella Vita”?

Tecuciul, orașul care abia ce și-a reconfirmat încrederea în Costin la alegerile din 9 iunie, ar putea fi pe cale să-l piardă în favoarea ambițiilor sale de afirmare națională a miserupismului acestuia. Mandatul recent câștigat ar putea deveni o simplă amintire, în timp ce promisiunile neîndeplinite ale domniei sale pot fi trecute langa celelalte.

Judecați dacă povestea aceasta se va sfârși ca o trădare. Va rămâne domnul Costin cu “mama la copiil” sau va pleca cu “pofta inimii”?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *