miercuri, octombrie 23

Pensionar militar numit “city-manager” al Tecuciului. Acesta va încasa și pensie și salariu de la stat

Avem un primar reales, Lucian GEGI Costin, care susține că deține “soluția” pentru toate problemele orașului, dar cine conduce de fapt?

În spatele ușilor, adevăratul șef pare să fie colonelul pensionar Mircea Lupașcu, Secretar General al PNL Tecuci, “consilier” al Primarului ultimii 4 ani și proaspăt numit „city manager” cu un salariu generos de peste 10.000 lei lunar.

Și ne întrebăm: de ce avem nevoie de un city manager când avem deja un primar și un viceprimar? Să înțelegem că primarul e doar de formă?

Suntem siguri că Tecuciul are nevoie, în cel mai rău caz, doar de doi dintre cei trei, dar doar că cei doi liberali au nevoie unul de celălalt.

Domnule primar, ne-ați promis schimbare, ne-ați vorbit de viitor, de tineri. Și totuși, ați ales un dinozaur, o figură din trecut, un om mediocru și fără realizări care să-l recomande și care este, de fapt, conducătorul de-facto orașului din partea PNL Tecuci.

În afara faptului că Mircea Lupașcu este pensionar special, cu o pensie militară cu mult peste media tecucenilor, a fost în trecut mâna dreaptă a lui Daniel Țuchel, în 2017 a preluat organizația locală din Tecuci și a păstorit-o până la venirea lui Gegi Costin în 2019.

A fost pe rând Director la Zone Verzi Tecuci, consilier local și consilier al Primarului Municipiului Tecuci, astfel toată viața, inclusiv după pensionare, a fost abonat la banul public.

Să fie doar o favoare politică? Cât îi datorăm noi, tecucenii, lui Mircea Lupașcu? Pe cine servește, de fapt, această mișcare?

În timp ce noi plătim trei salarii mari pentru trei funcții care ar trebui să facă același lucru, Mircea Lupașcu pare să fie cel care dictează după bunul plac.

Tecuciul pare să fi devenit peștișorul de aur care îndeplinește dorințele unor așa-ziși “politicieni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *