marți, octombrie 22

Șase jucatori crescuți la CSS Tecuci vor face parte din echipa națională

Echipa națională de rugby U20 a României a început pregătirile pentru Campionatul European, ce va avea loc în luna noiembrie la Praga. Un lot format din 35 de jucători a fost convocat și va participa la două stagii de antrenament la munte. Primul stagiu se va desfășura la Poiana Brașov între 14 și 24 octombrie, iar cel de-al doilea va avea loc la Piatra Arsă, în perioada 24 octombrie – 3 noiembrie.

Din lotul României U20 fac parte șase jucători care au fost formați la CSS Tecuci și care evoluează deja la echipe de seniori: Petre Popa (CSM Constanța), Costel Vasilache (RC Rapid București), Ștefan Ciocârlan (Hartpury, Anglia), Răzvan Tânjală (RC Rapid București), Gabriel Burlacu (CSM Galați) și Iulian Manole (CSM Constanța).

Patru dintre acești jucători – Petre Popa, Costel Vasilache, Ștefan Ciocârlan și Iulian Manole – au făcut parte și anul trecut din echipa României la Campionatul European. Cu susținerea antrenorilor Genu Popa și Ionel Popa, dar și a conducerii CSS Tecuci, le dorim mult succes în competițiile viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *