marți, octombrie 22

Zeci de elevi cu rezultate remarcabile au fost premiați de Consiliul Județean Galați

Astăzi, Consiliul Județean Galați a premiat 89 de elevi din mediul rural care, la admiterea la liceu din această vară, au obținut rezultate remarcabile.

Fiecare elev care a absolvit ciclul gimnazial în unitățile de învățământ din mediul rural și a obținut anul acesta media peste 9,00 la admitere, inclusiv în învățământul vocațional, a fost premiat cu suma de 1.500 de lei.

„Este o adevărată bucurie și o mare onoare să continuăm această frumoasă tradiție de a premia excelența în educație. Anul acesta, 89 de elevi din mediul rural au dovedit că, prin muncă, determinare și ambiție, pot depăși orice barieră și pot ajunge la cele mai bune licee din județul Galați și nu numai. 

Sunt mândru de acești tineri extraordinari, care ne arată că educația este drumul sigur spre un viitor mai bun. 

Le doresc din tot sufletul mult succes în tot ceea ce vor face. Felicit, de asemenea, părinții și profesorii lor, cei care i-au îndrumat și susținut necondiționat,” a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Cei 89 de elevi premiați provin din comunele: Cosmești, Ivești, Liești, Grivița, Schela, Matca, Ghidigeni, Vânători, Slobozia Conachi, Frumușița, Șendreni, Umbrărești, Barcea, Drăgănești, Cudalbi, Corod, Munteni, Fundeni, Pechea, Tudor Vladimirescu, Valea Mărului, Fârțănești, Independența, Țepu, Braniștea, Cerțești, Bălășești, Piscu, Măstăcani și Tulucești.

Cea mai mare medie, respectiv 9,87, a fost obținută de doi elevi care au absolvit școlile gimnaziale din Furcenii Noi (comuna Cosmești) și Bucești (comuna Ivești), fiind admiși la Colegiul Național „Spiru Haret” Tecuci și Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *