miercuri, octombrie 2

Tecucenii rămân fără curent electric timp de câteva ore

Compania Distribuție Energie Electrică România, Sucursala Galați, anunță mai multe întreruperi în furnizarea energiei electrice programate pentru următoarea perioadă. Sunt vizate localitățile Țepu, Umbrărești, Munteni și Tecuci.

Luni, 24 iulie 2023, alimentarea cu energie electrică va fi sistată între orele 9 – 12 în satul Țepu de Jos din comuna Țepu. În aceeași zi și aceeași comună, dar în intervalul orar 12.30 – 15.30, curentul va fi întrerupt pe strada Ștefan cel Mare.

Marți, 25 iulie, între orele 9 – 15, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă pe Aleea Vasile Alecsandri din Tecuci. În aceeași zi și același interval orar curentul va fi întrerupt în satul Umbrărești din comuna cu același nume.

De marți până vineri, 25 – 28 iulie, în intervalul orar 9 – 15, alimentarea cu energie electrică va fi sistată etapizat în satul Munteni din comuna omonimă.

Luni, 31 iulie, curentul va fi întrerupt între orele 9 – 15 pe străzile Mureșului și Gheorghe Lazăr din Tecuci.

Se reamintește utilizatorilor casnici, și nu numai, faptul că la nivelul județului sunt implementate mai multe proiecte de modernizare a rețelelor de joasă tensiune. În funcție de condițiile meteo, exceptând zilele de weekend și cele de sărbătoare legală, întreruperile pot fi reprogramate pentru ziua următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *