marți, octombrie 1

Vacanța din pridvorul Bisericii: Bucurie, Rugăciune și Prietenie în Parohia Sfântul Nicolae Brătulești

Cu binecuvântarea Înalt Prea Sfințitului părinte Casian Arhiepiscopul Dunării de Jos, in parohia Sfântul Nicolae Bratulesti s-a desfășurat proiectul “Vacanța din pridvorul Bisericii” dedicat tinerilor și copiiilor.

Din dorința de a se împrieteni, de a se ruga, a discuta și a se juca împreuna, astazi s-au reunit la Centrul Socio-Cultural “Sf.Ierarh Iosif cel Milostiv” din Bratulesti, 125 de copii și tineri însoțiți de preoții din parohiile Umbraresti 1 Vale, Cotoroaia, Corod 2 și Corod 4, Liești și Bratulesti.

Ziua de tabăra a fost deschisă cu un moment de rugăciune in biserica dintre tei. In timpul rugăciunii cât și pe parcursul zilei Dumnezeu a dăruit pământului ploaie și noua bucurie.


Privind prin ochii de copil, ploaia a adus plus de amuzament jocurilor, iar curtea a răsunat de râsete.

După ce au vizitat micul muzeu tradițional, au invatat sa acorde primul ajutor exersand fiecare pe manechin manevrele explicate de medici și studenți mediciniști.


Mâncarea servita si o diversitate de prajituri au fost pregătite de mamele și bunicile din parohie, iar pepenele a reușit sa fie un desert de nelipsit.

Jocurile recreationale in aer liber și activitățile sportive precum: tir cu arcul, tenis de câmp, tenis de masa și alte jocuri ne-au reamintit tuturor de gingășia, bucuria și trăirea adevarata a copilăriei.


La finalul taberei fiecare tânăr a plecat entuziasmat de aceasta zi plină de activități.

 

Conunicat emis de: Pr.Ilie Mihai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *