vineri, octombrie 18

Concurs de geografie în memoria regretatului profesor Cristian Stănilă

Sâmbăta, 16 decembrie 2023, la Școala Gimnazială „Iorgu Iordan” Tecuci,  a avut loc prima ediție a Concursului de geografie „Cristian Stanilă”.

Concursul a adunat atât participanți din Tecuci,  cât și din comunele vecine, precum Umbrărești,  Barcea sau Matca.

Felicitări elevilor noștri care au participat la Concursul de geografie „Cristian Stănilă”, desfășurat ieri, la Școala Gimnazială „I. Iordan” Tecuci!

Apreciem entuziasmul și dorința voastră de a excela! Ne mândrim cu voi: Ana Maria Pejeru, Alesia Saulea, Andreea Stoica, Alexandra Postea, Silvia Rusu, Ioana Babeș, Rareș Capotă!

Prof. coord. Gabriela Ilie.” Este de exemplu mesajul postat de Școala Gimnazială „Sfântul Stelian din Umbrărești”.

„Din acestă zi de decembrie, astrele s-au aliniat pentru Cristian și an de an, în luna în care el a zărit întâia lumină a Soarelui (în Ajun de an Nou) noi, cei ce l-am iubit, îndrăgit și apreciat vom organiza acest concurs, concurs prin intermediul căruia, din când în când, să îl chemăm simțim mai aproape de noi, aici, în școala pe care a îndrăgit-o cel mai mult, printre elevii și colegi cadre didactice.

Așadar, azi, Cristian a coborât pe o stea, cu viteza luminii, supraveghind din umbră elevii ce au venit intr-un număr atât de mare la concursul ce cu mare onoare și emoție sufletească l-am organizat în cel mai mic detaliu, încercând ca nimic să nu fie omis.

Felicitări elevilor participanți și urale însoțite de artificii celor premianți!

Mulțumesc conducerii școlii și întregului colectiv de cadre didactice din școală pentru susținere”.

Mulțumesc colegilor profesori de geografie care au onorat invitația de a participa la concurs, mulțumesc colegilor din comisia de elaborare subiecte și de evaluare și nu în ultimul rând sponsorilor și altor persoane fizice ce s-au alăturat nouă pentru bună desfășurare a concursului, a transmis profesorul de Geografie al Școlii Gimnaziale „Iorgu Iordan” Tecuci,  Ionuț Barbu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *