joi, septembrie 19

Accident în prima zi de Crăciun pe DN25. Mai multe mașini s-au ciocnit

Nici în prima ziua de Crăciun, șoferii nu conduc prudent. Un accident rutier a avut loc în această seară, pe DN25, pe raza localității Liești.

Trei autoturisme s-au ciocnit. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul ISU Galați și polițiștii rutieri din Galați.

Traficul la locul accidentului a fost dat peste cap în jur de o oră.

Polițiștii sunt la datorie

Ieri, în ziua de Ajun, aceștia au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 446 permise (dintre care 74 pentru consum de alcool și 15 pentru consum de droguri sau alte substanțe interzise) și au retras 207 certificate de înmatriculare.

În județul Galațui, peste 200 de poliţişti vor acționa în medie, zilnic, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor, fiind pregătiți să intervină atunci când vor fi sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Și noi suntem la datorie non-stop

De asemenea, și noi suntem la datorie non-stop pentru a vă informa. Dacă fotografiați sau filmați vreun eveniment sau aveți informații că ceva ce poate fi o știre s-a întâmplat, nu ezitați să ne contactați prin mesageria paginii de Facebook    Tecuceni.

Pagina noastră este acreditată la nivel național și oferă informații din surse sigure și verificate. Mulțumim!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *