joi, septembrie 19

EDITORIAL. Nici Tecucelul nu spală minciuna primarului

Conform comunicatului de presă publicat în luna decembrie 2022 de către Agenția Națională Apele Române (ROWATER), proiectul cu finanțare DIN FONDURI EUROPENE a fost semnat în parteneriat cu Ministerul Mediului, demonstrând neimplicarea administrației liberale ca partener în acest proiect.

Costurile proiectului sunt suportate de către Uniunea Europeană (85%) și 15% din Bugetul de Stat, conform ROWATER, nefiind precizată finanțarea locală sau o altă modlitate de sprijin din partea instituțiilor locale de la Tecuci

Numele Primăriei Tecuci nu face parte din prezentul comunicat de presă, confirmând o altă gogoasă de campanie vândută de liberalul GEGI.

Într-o postare pe rețelele de socializare, viitorul exPRIMAR al Municipiului Tecuci, se arată mândru de stadiul proiectul, neștiind de fapt că termenul de finalizare (estimat) a fost depășit cu aproape 6 luni.

Proiectul ar fi trebuit să fie gata de la finele anului 2023, conform ROWATER.

De ce întârzie lucrările?!

În această speță, primarul GEGI nu poate oferi un răspuns deoarece nu face parte din prezentul proiect, lăudându-se cu munca și meritele altora.

Interesul personal primează în campania electorală, nefiind în stare să materializeze proiectele proprii din acest mandat, liberalii se laudă cu proiectele altora.

Consultă Comunicatul de presă AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *