miercuri, octombrie 23

DEZBATERE PUBLICĂ. Tecucenii sunt chemați la dezbatere la primărie

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa deciziţională în administraţia publică locală, U.A.T. Municipiul Tecuci supune dezbaterii publice următorul proiect de act normativ:

”Aprobarea Regulamentului privind normele pentru lucrările tehnico – edilitare care se execută pe domeniul public/privat al municipiului Tecuci”.

Proiectul poate fi studiat la sediul Primăriei Municipiului Tecuci în cadrul Serviciului Investiții, cât şi pe internet la adresa www.primariatecuci.ro.

Recomandările scrise ale cetăţenilor cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice pot fi depuse la Serviciul Relații cu Publicul, din cadrul U.A.T. Municipiul Tecuci, str.1 Decembrie 1918, nr.66, transmise  la nr. de fax 0236/816054 sau în format electronic la adresa de e-mail [email protected] până la data de: 22.08.2024, ora 1400.

Dezbaterea va avea loc la Casa de Cultură Tecuci, Sala Studio, în data de: 26.08.2024, ora 1200.

Materialele transmise vor purta menţiunea: “Recomandare la Proiectul de act normativ privind: ”Aprobarea Regulamentului privind normele pentru lucrările tehnico – edilitare care se execută pe domeniul public/privat al municipiului Tecuci”.

Descarcă proiectul de hotărâre de  AICI . Descarcă anunțul de AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *