miercuri, octombrie 23

Tecuciul rămâne fără gunoiere funcționale

Municipiul Tecuci rămâne fără gunoire funcționale, conform anunțului publicat cu mare întârziere de Compania de Utilități Publice (CUP).

Societatea cu atribuții în colectarea și gestionarea deșeurilor de pe raza Municipiului Tecuci, a anunțat cu 4 zile întârziere despre modificarea programului de lucru.

Nu se preciează pe ce perioadă se va desfășura această modificare sau ce cuprinde mai exact dar tecucenii sunt invitați să platească GUNOIUL!

Trimestrial, primăria plătește pentru această societate facturi în valoare de zeci de miliarde de lei vechi pentru a susiține un management inapt și lipsit de viziune.

Surse din interiorul societății menționate relatează sub protecția anonimatului despre presiunile politice exercitate asupra salariaților cât și despre condițiile insalubre de lucru.

Cât câștigă directorii CUP Tecuci?

Claudiu Marius Costache, candidatul Pro-Romania la alegerile locale pentru Primăria Tecuci desfășurate în acest an, este directorul general al societății CUP Tecuci din decembrie 2022 și încasează lunar o indemnizație brută de peste 10.000 de lei.

Daniel Nazare, director administrativ și membru PNL Tecuci încasează lunar o indemnizație brută de aproape 9000 de lei.

Consultă grila de salarizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *