joi, octombrie 24

VIDEO. Interlop din Tecuci, arestat în Republica Moldova

Joi, 29 august 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, în colaborare cu autoritățile judiciare din Republica Moldova, au depistat un bărbat în vârstă de 42 de ani din Tecuci, județul Galați. Acesta se afla în orașul Chișinău, din Republica Moldova.

Bărbatul era urmărit la nivel național după ce, la data de 12 iunie 2024, Judecătoria Tecuci a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele său.

Cel în cauză este cercetat pentru comiterea unor infracțiuni de vătămare corporală din culpă, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte ce ar fi avut loc la data de 31 mai 2024, în municipiul Tecuci. De la data respectivă, persoana s-a sustras urmăririi penale.

Bărbatul a fost preluat de polițiștii din Galați din Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiulești și a fost transportat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, unde a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Galați, transmite IPJ Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *