miercuri, octombrie 23

Zilele orașului organizate la Tecuci în acest weekend

Manifestările dedicate celor 589 de ani de atestare documentară a orașului și ținutului Tecuci vor debuta cu prima zi a Festivalului folcloric „Cântă de răsună lunca”.

În perioada 13 – 15 septembrie, tecucenii sunt așteptați pentru a participa la două evenimente culturale de tradiție în orașul Tecuci, zilele orașului și Festivalului folcloric „Cântă de răsună lunca”, ambele desfășurate pe scena amplasată în fața Casei de Cultură Tecuci.

Manifestările dedicate Zilelor Municipiului Tecuci, continuă sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17. În a doua zi a Festivalului „Cântă de răsună lunca”, pe scena amplasată în centrul urbei vor evolua Ansambluri și grupuri folclorice din țară. Recitalurile zilei sunt susținute de Fanfara lui Andrii, urmată de Diana Matei și Taraful Cleante.

Artiștii Horia Brenciu, Eva Timush și Andrei Ursu (WRS) vor realiza un spectacol inedit în zilele de sâmbătă și duminică, alături de artiști locali și elevi ai Casei de Cultură Tecuci.

În prima zi interpreții vor fi introduși pe scenă de către MC Ionuț Ungureanu. Sâmbătă și duminică prezentatoare va fi MC Marilena Șerbănuț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *