miercuri, octombrie 23

Peste 340 de accidene rutiere cu victime raportate în ultimii 5 ani la Tecuci

Municipiul Tecuci însumează astăzi puțin peste 40.000 de locuitori (conform INSE) și ocupă primul loc în statistica rutieră privind incidentele cu victime, accidente petrecute în ultimii 5 ani.

Conform IPJ Galați, Municipiul Tecuci a înregistrat în ultimii 5 ani peste 340 de accidente, în acte. Realitatea din teren este cu totul alta, când, cu știința cadrelor locale ale poliției Tecuci, șefi sau simpli agenți, persoane băute sau drogate se plimbă fără probleme pe străzile orașului, fără a fi controlate.

Două incidente rutiere grave s-au petrecut luna trecută pe raza comunei Matca, localitate unde serviciul rutier Tecuci are competență pentru monitorizarea traficului.

Cristina, o tânără de 23 de ani a fost rănită grav și transportată de urgență la Galați după ce un alt șofer a lovit frontal mașina în care se afla fata, în timpul unei curse ilegale petrecute pe raza comunei Matca. Citește mai mult

La doar câteva zile distanță, un alt incident rutier s-a petrecut pe șoseaua dintre Tecuci și Matca, soldat cu victime și pagube materiale semnificative. Vezi video

În perioada 01.01.2019 – 04.09.2024, pe raza localitățior menționate au avut loc 708 accidente rutiere soldate cu victime (persoane decedate, rănite grav sau rănite ușor) după cum urmează:

  • Matca – 126 de accidente
  • Barcea – 38 de accidente
  • Ivești – 60 de accidente
  • Umbrărești – 22 de accidente
  • Munteni – 76 de accidente
  • Municipiul Tecuci – 344 de accidente.” informează IPJ Galați pentru publicația Tecuceni.

Serviciul rutier Tecuci în slujba cetățenilor sau pentru protecția infractorilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *