marți, octombrie 22

ATENȚIE: Primarul vrea un NOU împrumut în valoare de 17 milioane de lei

Municipiul Tecuci se afundă în datorii publice pe care nu le va putea achita fără creșteri de taxe!

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local din această săptămână (26.09.2024) se află un proiect important ce vizează contractarea unui nou împrumut în valoare de peste 17.000.000 de lei, echivalentul a 3.4 milioane de euro.

Lucian (GEGI) Costin solicită consilierilor locali să voteze sărăcirea orașului pentru următorii 5 ani, după ce au cheltuit pentru astfaltări de slabă calitate primul împrumut contractat în 2020 de 30.000.000 Lei. Citește mai mult

Fără consultarea publică a tecucenilor, votul consilierilor PNL va gira un trai ieftin și fără viitor pentru locuitorii orașului Tecuci.

Primăria va pierde finanțările europene

În campania electorală din 2020, liberalul GEGI propus pentru un nou mandat, garanta în fața tecucenilor zecile de milioane de euro, fonduri europene, atrase pentru tecuceni. Astăzi, acești bani par doar un vis după ce socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Peste 17.540.000 de lei lipsesc din bugetul local pentru a susține finalizarea investițiilor la Tecuci.

Cresc taxele și impozitele locale de la 1 ianuarie 2025?

Presiunea economică asupra bugetului local va crește prin validarea unui nou împrumut de către consilierii PNL, forțând municipalitatea să majoreze taxele chiar și cu 20-25% în următorul an bugetar.

Tecucenii pot participa la ședința de consiliu local de joi pentru a expune un punct de vedere cu privire la intenția primarului de a „amaneta” orașul pentru următorii ani.

Citește proiectul de hotărâre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *