joi, septembrie 19

Autoturism sustras din Franța, condus de un bărbat din Tecuci. Valoarea autoturismului ajunge la 9000 de euro

          În urma verificărilor efectuate de către polițiști în acest weekend, au fost constatate 87 de contravenții în valoare de peste 70.000 de lei.

          De asemenea au fost verificate un număr de 421 autoturisme ce se aflau în trafic. Au fost reținute în vederea suspendării un număr de 12 permise de conducere și au fost reținute 7 certificate de înmatriculare și 2 plăcuțe de înmatriculare.

          Au fost constatate un număr de 11 infracțiuni. 3 pentru Conducerea unui vehicul fără permis de conducere; 2 pentru Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe; 3 pentru Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, 1 infracțiune de Tăinuire și 2 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 143/2020 republicată privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

          Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Patrimoniu, au identificat un autovehicul înmatriculat în județul Galați, deținut de un bărbat din municipiul Tecuci, ce figura sustras din Franța în data de 30.04.2021. Valoarea autoturismului se ridică la suma de 9000 euro. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul structurii mai sus menționate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Tăinuire, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 Cod penal.

Sursă: IPJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *