joi, septembrie 19

Centura Tecuciului prinde contur. Stadiul lucrărilor ajunge la 10%

Lucrările la varianta ocolitoare a Municipiului Tecuci încep să prindă contur, conform ultimului raport publicat de CNAIR.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a raportat un progres total de 10% în cadrul noului contract semnat cu ASOCIEREA S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. Progresul este unul semnificativ, vizibil pentru participanții la trafic aflați în tranzit în Tecuci.

Conform raportului CNAIR, la începutul lunii septembrie, stadiul total al lucrărilor cu noul constructor a atins pragul de 10% iar valoarea financiară decontată până în prezent este de 0%.

Reamintim că, în cadrul ultimului raport publicat în luna iulie, progresul fizic al lucrărilor la șoseaua de centură a Municipiului Tecuci era de doar 2%.

Astăzi, numărul muncitorilor aflați pe șantier a crescut semnificativ, lucrările fiind realizate simultan pe mai multe sectoare de drum.

Finalizarea proiectului este așteptată cu nerăbdare de tecuceni, reprezentând o măsura necesară fluidizării traficului greu din Tecuci, astăzi, traficul fiind deviat pe străzile Nicorești – Transilvaniei și ulterior prin centrul orașului în timpul lucrărilor de modernizare a rețelei de apă-canal pe străzile mai sus menționate.

Raport CNAIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *