joi, septembrie 19

Averizare METEO | Ploi și ninsori abundente, vânt puternic

Informare meteo pentru ziua de luni, 7 februarie: sunt așteptate ploi și ninsori abundente în toată țara, însoțite de rafale puternice de vânt.

Luni, 7 februarie, sunt așteptate ninsori abundente în toate zonele de munte, precum și local în centrul și nordul țării. În Apuseni se vor înregistra căderi masive de zăpadă, cu până la 10-15 cm/3h.

În restul regiunilor, încălzirea vremii va aduce cu sine ploi însemnate cantitativ. În vestul și nordul țării se vor acumula în cursul zilei de luni între 10-20 l/mp și local până la 50 l/mp.

Vântul va prezenta intensificări puternice la rafală în mare parte a regiunilor: în prima parte a zilei, zonele cele mai afectate vor fi Carpații Occidentali și Orientali, unde rafalele vor ajunge până la 65-75km/h, iar local până la 90km/h, precum și jumătatea de nord a țării, unde vântul va bate la rafală cu până la 40-50km/h.

În a doua parte a zilei și noaptea, vântul se va intensifica și în celelalte regiuni, în special în Carpații Meridionali, unde va viscoli cu până la 65-75km/h și pe creste cu până la 90km/h.

Meteo Radar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *