joi, septembrie 19

Grup de lucru pentru refugiați la Prefectura Galați

La nivelul județului Galați a fost constituit un grup de lucru, cu program 24/24, care va funcționa la nivelul Prefecturii.

 

Toți cei care vor să ofere sprijin pentru cetățenii veniți din Ucraina (masă, cazare, alimente de bază, transport etc.) pot suna la numerele de telefon: 0236/460.055 sau 0790.288.000, sau pot trimite un mail pe adresa [email protected].

De asemenea, în vederea organizării eficiente și unitare a întregii misiuni umanitare, reprezentanții societății civile care doresc sa sprijine această acțiune umanitară pot trimite intențiile de sprijin și la adresa de e-mail: [email protected].

Ulterior, în funcție de solicitările primite, autoritățile vor contacta și direcționa, în cel mai scurt timp, persoanele care pot pune la dispoziție diferite tipuri de servicii.

 

Reprezentanții Prefecturii Galați fac un apel către cetățeni să utilizeze ca mijloc de comunicare numărul unic pentru apeluri de urgență – 112 doar în situații de urgență și nu pentru a comunica intențiile de sprijin umanitar.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *