vineri, septembrie 20

Opinie privind situația bugetului UAT Tecuci

OPINIE cu privire la proiectul de lege privind evaluarea integrității candidaților la funcția de membru în organele de autoadministrare a judecătorilor și procurorilor - IPREIPRE

”Domnule primar,

 

Din cei doi ani ai administratiei dvs. am inteles ca va place sa postati pe facebook, sa va pozati, sa va filmati, sa va plangeti de #PSD, de #UIPT, de toti ceilalti ce nu va preaslavesc si nu va lauda!

 

Si pentru ca nu puteti oferi nimic concret tecucenilor, pentru ca nu ati facut NIMIC, le oferiti doar CIRC ieftin!

 

#TECUCIUL #ARE #BUGET!

 

  • Bugetul a fost votat in luna martie cu amendamentele depuse de consilierii PSD si UIPT prin care nu s-a inclus in buget imprumutul pagubos de 300 #miliarde lei. Noi nu vrem sa indatoram tecucenii pe 20 de ani! Noi nu vrem sa platim in 20 de ani dobanzi mai mari decat imprumutul in sine! Noi suntem de acord sa se organizeze un referendum prin care sa fie consultati locuitorii acestui oras in privinta imprumutului!

 

Dvs sunteti de acord?

 

  • Consilierii PSD si UIPT v-au asigurat cvorumul si au #VOTAT pentru toate proiectele depuse prin #PNRR si Anghel Saligny (in valoare de aproximativ 35 de milioane de euro), pentru ca noi sustinem progresul acestui oras si nu ne vom impotrivi #NICIODATA dezvoltarii lui!

 

  • Consilierii PSD si UIPT au raspuns cu promptitudine oricaror discutii cu dumneavoastra, cu speranta ca vom putea face lucruri – nu grandioase, nu marete- ci #NORMALE pentru Tecuci, dar de fiecare data, in loc sa fie constructive, au fost de fatada, ca sa aveti ce posta pe facebook!

 

  • Consilierii PSD si UIPT vor sprijini orice proiect este in beneficiul orasului si al oamenilor din Tecuci!

 

Domnule primar, nu puteti conduce si administra un oras de pe facebook! Strazile sunt pline de gropi si praf, cainii s-au inmultit si padoc nou tot nu au, incubatorul de afaceri pentru tineri nu mai e probabil nici pe hartie, transportul public local gratuit a ramas doar o lozinca de campanie electorala.

 

Domnule primar, Tecuciul are nevoie de un #ADMINISTRATOR, nu de un #ACTORAS vesnic plangacios si fara… solutii, ce stie doar sa dea vina pe altii!”

 

Comunicat PSD Tecuci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *