sâmbătă, septembrie 21

Val de șoferi băuți pe drumurile din județ. Tupeul nu mai are limite

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii gălățeni au identificat în trafic, la volanul autoturismului, mai mulți conducători auto aflați sub influența alcoolului.


Astfel, la data de 20 mai, în jurul orei 16.00, polițiștii Secției 2 Poliție Galați au observat în trafic, pe strada Nae Leonard, un autoturism care se deplasa având o traiectorie sinuoasă.

La volanul acestuia, a fost identificat un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Galați, care emana halenă alcoolică. Bărbatul a fost testat alcoolscop, valoarea rezultată fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În aceeași zi, un alt bărbat, de 53 de ani, a fost depistat, sub influența alcoolului, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 251K, în comuna Schela.

În cazul lui, aparatul etilotest a înregistrat valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Pe strada Crizantemelor, din municipiul Galați, polițiștii au oprit în trafic, în ziua de 21 mai a.c., un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat, de 35 de ani.

Și acesta a fost testat alcoolscop, valoarea înregistrată fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Un alt conducător auto aflat sub influența alcoolului, a fost depistat de polițiști pe D.J. 251, în afara comunei Slobozia Conachi.

Bărbatul, de 45 de ani, a prezentat la testarea alcoolscop valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În toate cazurile, cei depistați la volan sub influența alcoolului au fost conduși la spital, în scopul prelevării de mostre biologice și al stabilirii alcoolemiei, fiind cercetați pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, potrivit I.P.J. Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *