sâmbătă, septembrie 21

Concertul de 1 iunie, dedicație pentru o “firmă de partid”

După cum bine știți, în data de 1 iunie, la Tecuci va fi un mega concert. Dar cu ce bani?  Cu bugetul blocat de mai bine de 5 luni și cu străzile distruse, Primăria Tecuci “cheltuie” peste 150.000 lei printr-o firmă a unei membre a PNL Tecuci.

 

Concertul este plătit integral din fonduri private, ulterior acestea fiind decontate de către autorități. Dar Casa de Cultură ce rol mai are? De ce se mai plătesc angajații care ar trebui să facă evenimente de interes public? Cât este comisionul firmei pentru organizarea acestui “mega-concert”? Doar nu o să fie pomană pentru tecuceni.

 

Pe când la Galați se organizează licitații publice și transparente pentru organizarea evenimentelor publice, la Tecuci se încredințează direct firmelor și ONG-urilor apropiate PNL Tecuci.

 

Cât timp vom mai accepta sifonarea banului public, în timp ce orașul este un dezastru din toate punctele de vedere?

 

Concerte se pot face în zile mai bune, nu când orașul arată mai rău ca după un dezastru.

 

Nu avem un proiect major finalizat în cei 2 ani de mandat, doar zeci de angajări ai oamenilor de partid, zeci de contracte către firmele de casă și multă demagogie pe rețele de socializare.

Patroana firmei, membru PNL

1 Comment

  • Zanfir Cosmin

    Care este problema unora de marele concert,acei mulți de la PSD,sau UIT,ptr mine sunt extremiști.Un primar contra mafia Tecuceana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *