vineri, septembrie 20

Un tânăr din Munteni a fugit de acasă cu banii părinților. S-a plimbat prin Galați și Tecuci până când a fost găsit de poliție


În noaptea de 24/25.05.2022, dispecerul Poliției Locale Tecuci a primit o avertizare despre un minor din Munteni care fugise de acasă. Imediat patrulele din teren au primit în consemn datele de identificare ale minorului.


În ziua de 26.05.2022, polițiștii locali care patrulau în parcul ”Regina Elisabeta” au observat un tânăr, cu un comportament suspect, care corespundea semnalmentelor primite cu câteva zile în urmă.

Când i-au fost cerute datele de identificare, acesta a oferit date false, nereușindu-se identificarea sa. Polițiștii locali l-au însoțit la sediul instituției, unde în urma controlului corporal s-au găsit 5.000 lei, în bancnote de 100 și 50 lei, precum și un telefon nou.

În cele din urmă, tânărul a recunoscut că se numește H.M.C., că are 16 ani, că a fugit de acasă din localitatea Munteni cu 7.000 lei, toți banii de acasă și că a fost prin Galați înainte de a veni în Tecuci.


Polițiștii locali au anunțat organele competente din localitatea de domiciliu a tânărului, care au venit la Tecuci și l-au preluat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *