vineri, septembrie 20

Forțe noi la IPJ Galați. 45 de polițiști au fost repartizați pe funcții

Luni, 31 octombrie 2022, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați a avut loc procedura de repartizare pe funcții a 45 de absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, promoția octombrie 2022.

Tinerii polițiști au fost întâmpinați de Inspectorul șef și adjunctul acestuia, care le-au adresat un mesaj de bun venit.

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, avându-se în vedere situația operativă înregistrată la nivelul județului Galați dar și în baza opțiunilor liber exprimate de aceștia.

Specializările în care vor profesa noii polițiști sunt ordine publică, rutieră și investigații criminale și au fost repartizați după cum urmează:
43 în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și 2 la Secția Regională de Poliție Transporturi Galați (1 la Biroul Județean de Poliție Transporturi Galați și 1 la Post Poliție Transporturi Feroviare Brăila).

Din cei 43, 37 au fost repartizați la ordine publică în cadrul Poliției Municipiului Galați, Tecuci, Poliția orașului Berești, Poliția orașului TG. Bujor, în mediul urban dar și rural, 4 pe linie de rutieră din care 2 la Serviciul Poliției Rutiere și 2 la Biroul Poliției Rutiere, iar 2 polițiști la investigații criminale, unul în cadrul Secției 4 Poliție și unul la Poliția Orașului Berești.

Timp de 6 luni, fiecare dintre ei se va afla sub îndrumarea unui tutore, un polițist cu experiență care îi va îndruma în primele activități din debutul carierei lor.

Conducerea Inspectoratului le urează tinerilor mult succes în activitate și îi asigură de tot sprijinul în ceea ce privește îndeplinirea atribuțiilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *