vineri, septembrie 20

Matca – comuna cu oameni gospodari și nu prea. Munți de deșeuri descoperiți. Poliția a deschis dosar penal

Foto: Activistul Buzoian

Matca, o comună care vrea să se arate a fi gospodară a dezamăgit total. Un activist venit tocmai de la Buzău a găsit în comună un dezastru. Zeci de tone de deșeuri întinse pe mai multe hectare au fost descoperite. Poliția a fost alertată de îndată. S-a deschis dosar penal.

IPJ Galați ne-a comunicat faptul că „La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Matca au fost sesizați despre faptul că, în extravilanul comunei Matca, sunt depozitate deșeuri.


În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat în zona indicată (denumită popular ”Pădurea Bujor”), în comuna Matca, constatând că, pe o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați, se aflau depozitate deșeuri menajere.

Într-o altă zonă, denumită ”La Canal”, în extravilanul comunei Matca, polițiștii au constatat că, pe o platformă de aproximativ 3000 de metri pătrați, erau depozitate deșeuri vegetale.


În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de depozitarea deșeurilor în locuri neautorizate și, totodată, a fost informată Garda de Mediu Galați, în vederea luării măsurilor legale.”

Transmitem pe cale publică autorităților din Matca să curețe zonele și sa amendeze cetățenii rău intenționați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *