vineri, septembrie 20

STUDIU. Femeile care se întâlnesc cu bărbați mai tineri sunt mai fericite

Majoritatea femeilor se căsătoresc cu bărbați care sunt cu 1-3 ani mai mari decât ei, crezând că este cel mai bun lucru pentru ele. Potrivit unui medic și expert în relații, femeile care se întâlnesc cu bărbați care sunt semnificativ mai tineri decât ei, tind să fie mai fericite și mai mulțumite.

Pentru realizarea acestui studiu au fost intervievate 200 de femei, potrivit Bright side. Pentru a afla mai multe despre relațiile heterosexuale, dr. Lehmiller a chestionat 200 de femei printre care femei care se întâlneau cu bărbați mai tineri decât ele, mai în vârstă decât ele și a treia categorie reprezentánd femei aflate în cuplu cu barbați de vârstă apropiată.

O diferență de vârstă de aproximativ 10 ani este cea mai potrivită.

În urma cercetărilor, s-a constatat că femeile care erau într-o relație cu un bărbat care era cu aproximativ 10 ani mai tânăr decât ele erau cele mai fericite. De asemenea, erau mai dedicate în relațiilor lor în comparație cu doamnele care se întâlneau cu bărbați mai în vârstă sau cu bărbați cu vârsta apropiată de ele.

Deși nu au existat suficiente date pentru a face o afirmație cu privire la rezultate, cercetătorul a prezentat posibile motive pentru care femeile s-ar putea simți mai confortabil să se întâlnească cu bărbați mai tineri. Potrivit lui, femeile preiau controlul în aceste relații și există mai mult loc pentru egalitate.

Bārbații sunt fericiți de asemenea.

Cercetarea adaugă, de asemenea, că a iubi și a satisface o femeie în vârstă poate face și bărbații fericiți, lăsând în cele din urmă ambii parteneri fericiți. Alți experți au adăugat că aceste cupluri au o compatibilitate, o maturitate mai bună și ar putea fi chiar părinți mai buni.

Sursa: galatix.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *