joi, septembrie 19

Combinatul din Galaţi își închide porțile în pragul iernii?!


Surse din piața financiară locală susțin că Sanjeev Gupta continuă transferurile de ordinul zecilor de milioane din profitul Liberty Galați.


Există riscul ca, în acest ritm, în pragul sărbătorilor de iarnă activitatea combinatului din Galaţi să fie înghețată, decizia conducerii urmând a fi anunțată în zilele următoare.


Se pare că decizia iminentă privind închiderea producției, distrugerea viitorului a mii de oameni de pe platforma siderurgică și din industria de profil nu îl îngrijorează pe miliardarul Sanjeev Gupta, acesta fiind mult mai preocupat de imaginea publică.


Zilele acestea se fac cărțile în așa fel încât anumiți lideri locali care au beneficiat din plin de PR-ul Liberty să își ia măsuri pentru ca imaginea lor să nu fie șifonată de catastrofa socială care se anunță în următoarele luni în Galaţi.


Există un scenariu foarte bine regizat de pregătire a comunității locale, urmând a fi invocat ca de obicei contextul internațional nefavorabil pentru a justifica situația financiară gravă în care au adus combinatul.

Sursa: Culisele economiei dunărene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *