vineri, septembrie 20

Sportivii tecuceni au fost premiați de Moș Nicolae

În fiecare an, pe data de 6 decembrie, tradiția din moș strămoș povestește că, un moș bătrân vine la ceas de seară cu dulciuri în dar pentru copiii cuminți dar și cu o nuielusă pentru cei obraznici.

Ieri, în ajun de Moș Nicolae, peste 100 de copii din cadrul cluburilor sporitve „VIPGUARD Tecuci” și „KICKBOX & MUAY THAI TECUCI„, au primit dulciuri, în semn de recunoștință pentru performanțele realizate în acest an și pentru zecile de medalii de aur și argint aduse acasa, la Tecuci.

„Si dacă ieri a fost 06.12.2022 …..SURPRIZĂ…..a venit „Mosul”….un „Mos” tânăr, puternic, ambițios, determinat ,care prin gestul său minunat a dăruit micilor spartani cadouri speciale, apreciind valoarea unuia din cele mai puternice cluburi de kickbox din țară la nivel de copii și juniori.(rezultatele o spun)
Vă mulțumim d-le Gavril Claudiu pentru urările și sfaturile dumneavoastră, pentru minunatele cadouri făcute celor peste 60 de copii extraordinari ai clubului…. ai Tecuciului.
Ați făcut un gest nobil, pentru copii speciali ce prin munca lor fac cunoscut și apreciat acest municipiu.
Vă mulțumim și pentru faptul că ne-ati ajutat mereu să putem participa în competiții, și astfel să fim acolo unde suntem astăzi.
Vă respectăm, vă apreciem și vă dorim succes in activitatea dumneavoastră!”, este mesajul transmis de Gabriel Danu, antrenorul clubului KICKBOX & MUAY THAI TECUCI.

În fiecare an, din bunăvoința sponsorilor locali, sportul local tecucean a rezistat în fața multor provocări, atunci când, municipalitatea le-a întors spatele și a ignorat performanța și devotamentul tinerilor.  

Felicitări tuturor celor care au contribuit la această acțiune!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *