vineri, septembrie 20

FOTO. 14 calculatoare au fost donate către Colegiul Național „Calistrat Hogaș” din Tecuci

Colegiul Național Calistrat Hogaș din Tecuci a primit o donație importantă pentru desfășurarea activității educaționale.

14 stații de lucru complete, constituite din unitate centrală, monitor și accesorii, împreună cu o imprimantă multifuncțională, au intrat în custodia administrației Colegiului Național „Calistrat Hogaș” Tecuci.

Alături de directorul liceului, și a viceprimarului Oliwer-Claudiu Drăgan dar și a mai multor elevi, membrii clubului ROTARY din Galați au depus cu bucurie donația materială la sediul unității de învățământ.

Joi, 16 februarie 2023, o delegaţie a Clubului Rotary Galaţi a păşit pragul colegiului nostru cu o importantă donaţie de aparatură electronică Donaţia, constituită dintr-un număr de 14 calculatoare complet echipate şi o imprimantă, va fi destinată celui de-al treilea laborator de informatică al colegiului. Elevii noştri vor beneficia astfel, de o bază materială mult îmbunătăţită ce va contribui la o creştere a calităţii actului educaţional şi dobândirea unor competenţe digitale sporite. Clubul Rotary Galaţi este o asociaţie non guvernamentală care îşi propune să sprijine şi să dezvolte acţiuni în folosul comunităţii şi promovează valori precum: voluntariatul, integritatea, prietenia, respectul, înţelegerea, şi ajutorarea celor aflaţi la nevoie. Se cuvine să adresăm mulţumirile noastre pentru generoasa iniţiativă şi să asigurăm donatorii că ne vom strădui să utilizăm cu folos aparatura primită.” a transmis bibliotecara, Ignat Daniela-Cecilia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *